Dehaanpsychologie.nl

Psycholoog in Lelystad. Verzekerde zorg zonder wachttijd.

Telefoon 06-21616760, of dehaanpsychologie@gmail.com, of klik op psycholoog Lelystad.


Opleiding en werkervaring

profielfoto Sicco de Haan.jpg Na het VWO studeerde ik aan de Rijksuniversiteit Groningen sociale geografie. In het verlengde van deze studie ben ik werkzaam geweest als beleidsambtenaar voor verschillende overheden.

Na een aantal jaren als ambtenaar kreeg ik steeds meer zin om van mijn hobby, klinische psychologie, mijn werk te maken. Ik studeerde daarom psychologie aan de Open Universiteit Nederland.

Na mijn afstuderen heb ik eerst als psycholoog gewerkt bij een grote zorginstelling voor mensen met een verstandelijke beperking. Ik verzorgde daar de psychodiagnostiek en observaties bij de cliƫnten en mocht me later bezighouden met (mediƫrende) behandelingen. Ook haalde ik hier de Basisaantekening Psychodiagnostiek.

Daarna kon ik aan de slag bij een basis-ggz/specialistische praktijk in het midden van het land.

Vervolgens werkte ik in een vergelijkbare GGZ-instelling met locaties in Lemmer, Utrecht en Zwolle. Bij beide werkgevers zag ik veel stemmingsstoornissen, angst- en traumaklachten, somatoforme klachten maar ook veel relatie- en levensvragen.

Hierna deed ik ervaring op inzake het gemeentelijke beleid met betrekking tot openbare gezondheidszorg en het psychologisch intervisie geven aan de gemeentelijke 'sociale teams' bij twee gemeentes onder de rook van Amsterdam.

Begin 2020 kwam het moment waarop ik besloot voor mezelf te beginnen als ZZP'er: dehaanpsychologie.nl ziet het levenslicht! Ik werk hierbij ook Caredate Nederland. Klik op psycholoog Lelystad voor een kennismakingsgesprek.

Bel nu!

06-21616760

Of klik op Psycholoog Lelystad

©2020 dehaanpsychologie.nl